Web Analytics Made Easy - Statcounter

آن سوی آتش، مهاجر، دشمن ملت، ناخواسته، لانه خرگوش، آگاتا و حقیقت قتل، ۱۹۱۷ عنواین فیلم‌های سینمایی است که از ۴ تا ۱۰ مرداد ماه در قالب برنامه «فیلمخانه» هر روز ساعت ۱۰:۳۰ از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در ادامه اطلاعات کامل از فیلم‌های برنامه «فیلمخانه»، به ترتیب پخش آمده است:

*فیلم سینمایی «آن سوی آتش» به نویسندگی و کارگردانی کیانوش عیاری محصول سال ۱۳۶۶ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم روز شنبه ۴ مرداد ماه پخش می‌شود.
خلاصه فیلم: نوذر و عبدالحمید دو برادر بر سر ارث پدری با هم دعوا دارند و نوذر با شکایت عبدالحمید به زندان می‌افتد. در این فاصله عبدالحمید بابت فروش خانه پدری پول خوبی از شرکت نفت می‌گیرد و همچنین به عنوان نگهبان مشغول کار می‌شود. حالا حمید آزاده شده و برای کسب سهم خود به سراغ عبدالحمید می‌رود. او نیز به عنوان کارگر حفاری مشغول کار می‌شود و به آسیه، دختر لال شیر فروش، دل می‌بندد. عبدالحمید از علاقه‌ی نوذر به آسیه خبردار می‌شود و ...
خسرو شجاع زاده، سیامک اطلسی، مهرداد وفادار، عاطفه رضوی، نعمت اله لاریانی، کاظم وفادارشوشتری، عباس دشت بزرگ، شاهرخ کیوان، مصطفی احمدی، فرج مولایی، منوچهر خندان و پروین سلیمانی در این فیلم مقابل دوربین داریوش عیاری بازی کردند.

* «مهاجر» فیلمی به کارگردانی و نویسندگی ابراهیم حاتمی‌کیا محصول سال ۱۳۶۸ است. این فیلم روز یکشنبه ۵ مرداد پخش می‌شود.
خلاصه فیلم: هواپیما‌های بدون سرنشین مهاجر که از روی زمین کنترل می‌شود جهت انجام عملیاتی شناسایی در پشت خطوط دشمن به کار گرفته می‌شوند. بدلیل برد محدود دستگاه کنترل، خلبانان در دو ایستگاه مقابل، رودرروی هم و در خطوط دشمن مستقر می‌شوند. خلبانی که به خطوط دشمن نفوذ کرده، در حالی که با دشمن درگیر می‌شود، با مهارت عملیات شناسایی را انجام می‌دهد و هواپیما را در هوا تحویل خلبان دوم می‌دهد.
علیرضا خاتمی، ابراهیم اصغرزاده و علیرضا حیدری در این فیلم نقش آفرینی کرده اند.

* «دشمن ملت» به کارگردانی تونی اسکات محصول ۱۹۹۸ آمریکا می‌باشد.
خلاصه فیلم: فلیپ همرزلی، نماینده کنگره با نصب شنود مخابراتی مخالف است و به این سبب کشته می‌شود. شخصی که دوربینی برای رفتار پرندگان نصب کرده، وقوع قتل را مشاهده می‌کند و نوار فیلم را به "دین" دوستش که وکیل مدافع است می‌رسانداین نوار باعث دردسر‌های بزرگی برای دین می‌شود.
ویل اسمیت و جین هکمن از جمله بازیگران این فیلم هستند.

*فیلم سینمایی «ناخواسته» به کارگردانی و نویسندگی برزو نیک‌نژاد و تهیه‌کنندگی سیدامیر سیدزاده ۷ مرداد ماه پخش می‌شود.
«ناخواسته» اولین فیلم برزو نیک‌نژاد در مقام کارگردان است که در ژانر اجتماعی ساخته شده و در بخش مسابقه فیلم‌های اول سی و دومین جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمد. این فیلم در جشنواره سی و دوم فیلم فجر نامزد دریافت سیمرغ کارگردانی بخش نگاه نو شد.
مهتاب کرامتی، مهرداد صدیقیان، ستاره اسکندری، محمدمهدی فقیه منفرد، فرهاد قائمیان، الناز حبیبی و محمد سیدزاده بازیگران فیلم «ناخواسته» هستند.
در خلاصه داستان فیلم «ناخواسته» آمده است: طلبه جوانی از قم به سمت نائین حرکت می‌کند و برای خرج سفر و تنها نماندن چند مسافر نیز سوار می‌کند. مسافرانی که هرکدام قصه‌ای دارند و طلبه جوان هم ناخواسته درگیر قصه‌هایشان می‌شود...

*سینمایی «لانه خرگوش» ساخته جان کامرون میتچل محصول ۲۰۱۰ آمریکا، روز چهارشنبه پخش می‌شود.
«بکا» و «هاوی» زوج خوشبختی هستند که در کنار پسر کوچکشان دنی زندگی آرامی دارند. اما با مرگ دنی در یک تصادف زندگی آن‌ها زیر و رو می‌شود.
نیکول کیدمن و آرون اکهارت در این فیلم بازی کرده اند.

*سینمایی «آگاتا و حقیقت قتل» ساخته تری لون محصول ۲۰۱۸ انگلستان است که روز پنجشنبه ۹ مردادماه پخش می‌شود.
خلاصه فیلم: جنگ جهانی اول ششم آوریل ۱۹۱۷. هنگامی که ۱۶۰۰ سرباز و افسر در یک هنگ خود را برای حمله به نیرو‌های آلمانی آماده می‌کنند، دو سرباز وظیفه دارند در کمترین زمان خود را به آن‌ها و خط مقدم برسانند و از حمله نیرو‌های خودی جلوگیری کنند، چون عقب نشینی آلمان‌ها یک تله است و نیرو‌های آلمانی برای در هم کوبیدن این حمله کمین کرده اند. دو سرباز به راه می‌افتند و به دل خط می‌زنند در بین راه یکی از آن‌ها در حالی که می‌خواهد به خلبان آلمانی کمک کند، کشته می‌شود ...
جرج مکای، دین چالز چیمن، بندیکت کامبریج و کالین فرث در این فیلم بازی کرده اند.

*فیلم سینمایی «۱۹۱۷» به کارگردانی سم مندس محصول ۲۰۱۹ انگلستان است که روز جمعه ۱۰ مرداد ماه روی آنتن می‌رود.
در خلاصه داستان آمده است: جنگ جهانی اول ششم آوریل ۱۹۱۷. هنگامی که ۱۶۰۰ سرباز و افسر در یک هنگ خود را برای حمله به نیرو‌های آلمانی آماده می‌کنند، دو سرباز وظیفه دارند در کمترین زمان خود را به آن‌ها و خط مقدم برسانند و از حمله نیرو‌های خودی جلوگیری کنند، چون عقب نشینی آلمان‌ها یک تله است و نیرو‌های آلمانی برای در هم کوبیدن این حمله کمین کرده اند. دو سرباز به راه می‌افتند و به دل خط می‌زنند در بین راه یکی از آن‌ها در حالی که می‌خواهد به خلبان آلمانی کمک کند، کشته می‌شود، ولی سرباز دیگر....
جرج مکای، دین چالز چیمن، بندیکت کامبریج و کالین فرث در این فیلم ایفای نقش می‌کنند.
فیلم سینمایی «۱۹۱۷» در آخرین مراسم آکادمی اسکار نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم بود.

«فیلمخانه» به کوشش واحد تامین برنامه شبکه چهار سیما که هر روز ساعت ۱۰:۳۰ روی آنتن می‌رود، یک اثر از برترین آثار برگزیده سینمای ایران و جهان که تاریخ سینما را ساخته اند ازنگاه منتقدان و اهالی سینما، پخش می‌کند و بعد از نمایش فیلم، توسط کارشناس تحلیل می‌شود. این فیلم‌ها روز بعد ساعت ۲ بامداد بازپخش می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شبکه چهارم سیما صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران جشنواره فیلم های تابستانی شبکه چهار نیرو های آلمانی فیلم سینمایی خلاصه فیلم پخش می شود مرداد ماه دو سرباز فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۶۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام

دو روز پیش بود که پلیس فتا آماری درخصوص جرایم اخلاقی در فضای مجازی اعلام کرد که آمار خیره‌کننده و تأمل‌برانگیزی بود! سردار وحید، رئیس پلیس فتا اعلام کرد: شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد، کماکان بیشترین حجم آلودگی جرایم غیراخلاقی را به خود اختصاص داده است. آماری که با توجه به عضویت بیش از ۴۵میلیون کاربر ایرانی در این شبکه، زنگ خطری جدی برای فرهنگ جامعه محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، متن پیش رو گزارش «جام‌جم» درباره دلایل و علل شکل‌گیری ۹۱ درصدی جرایم اخلاقی در اینستاگرام است که در ادامه می‌توانید بخوانید: افزایش روزبه‌روز گرایش به این شبکه‌ها و در رأس آن «اینستاگرام» سبب ورود اقشار مختلف با هر سن‌وسالی از دکتر و مهندس گرفته تا هنجارشکنان، مجرمین و خلافکاران به این فضا شده است! در این فضا به قدری تبادل اطلاعات سریع است که مراحل سنتی ارتکاب جرم یعنی اراده و قصد، تدارک مقدمات و شروع به اجرا به چشم نمی‌آید و مسیرهای اطلاعاتی آن به قدری زیاد است که نتیجه جرم در یک لحظه در مکان‌های گوناگونی حاصل می‌شود!

گسترش استفاده افراد از فضای مجازی به‌ویژه اینستاگرام و محبوبیت آن، سبک جدیدی از زندگی را در جهان شکل داد و به‌عنوان یک فرصت و در مواقعی تهدید، بر جنبه‌های مختلف زندگی افراد اثرگذار شد. رشد تعداد صفحات فضای مجازی اگرچه در مواردی فرصت بود و سبب افزایش اطلاعات، روزآمدسازی دانش، انتشار سریع اخبار و...شد اما روی دیگر تهدیدهایی بود که این فضا بر جامعه تحمیل کرد. شکل‌گیری سلایق جدید، مصرف‌گرایی، ناامیدی، فریب افراد، نمایش ضدارزش‌ها، هنجارشکنی، کلاهبرداری‌های اینترنتی، زیان‌های مالی و در یک کلام شکل‌گیری جرایم آن روی دیگر این سکه بود!
   
عضویت بیش از ۴۰میلیون کاربر ایرانی در اینستاگرام

براساس گزارش «دیتاک»، تا پایان سال ۱۴۰۱ حدود ۵۸ تا ۶۱میلیون ایرانی کاربر تلگرام بوده‌اند. اینستاگرام هم ۴۲ تا ۴۶میلیون کاربر ایرانی دارد و حدود چهارمیلیون کاربر ایرانی هم در توییتر فعال هستند. با وجود اشتراکات موجود در شبکه‌های اجتماعی، موضوعات اصلی یا ژانرهای هرکدام با دیگری متفاوت است. از آنجا که صفحه اینستاگرام با افکارعمومی مردم و زندگی روزمره مرتبط است، فهم و درک چشم‌انداز کلی مردم جامعه به‌وسیله ارزیابی این فضا میسر می‌شود. تعداد مخاطبان این فضا از یک‌سو و نقش غیرقابل‌انکار آن در واقعیت جامعه از سوی دیگر، موضوعی است که در صورت عدم کنترل و نظارت بر این فضا می‌تواند تبعات مختلفی را به همراه داشته باشد. این موضوع به‌ویژه در کشور ما به‌دلیل وجود فرهنگ اصیل ایرانی و ارزش‌های دینی از یک‌سو و اغراض دشمنان برای ضربه‌زدن به افکار جامعه از سوی دیگر، حساسیت بیشتری می‌یابد. موضوعی که رهبری نیز در فرمایشات خود با اشاره به آن می‌فرمایند: «فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد و عرصه فرهنگی عرصه جهاد است. اگر از فضای مجازی غافل شویم اگر نیروهای مؤمن و انقلابی این میدان را خالی کنند مطمئنا ضربه خواهیم خورد.»
   
آمار پلیس فتا از جرایم غیراخلاقی اینستاگرام

اگرچه از زمانی که شبکه‌های اجتماعی پای خود را به کشورمان باز کردند، پلیس فتا بارها در مورد استفاده از این پیام‌رسان‌های خارجی هشدار داد و خطرات آن را به مردم گوشزد کرد، اما همچنان طبق آخرین آمار اعلام‌شده بیشترین میزان جرایم اخلاقی متعلق به اینستاگرام است!درهمین راستا سردار وحید، رئیس پلیس فتا ضمن اعلام طرح عملیاتی پیش‌دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی و دستگیری گردانندگان، مدیران و اعضای۱۰نشانگاه سایبری، خبر داد: «طبق بررسی‌های اخیر، اینستاگرام با بیش از ۹۱درصد، کماکان بیشترین حجم آلودگی جرایم غیراخلاقی فضای مجازی را به خود اختصاص داده است.»وی همچنین اعلام کرد: «از ابتدای سال‌جاری تاکنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفت که با بررسی اطلاعاتی سایبری روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده گردیده و از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود گردیده و مابقی جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده است.»
   
تبرج و خودنمایی، بستر شکل‌گیری جرایم اخلاقی

حال سؤال اینجاست شبکه‌های اجتماعی و در رأس آن اینستاگرام که بسیاری آن را سرگرمی می‌دانند، چگونه بستر را برای شکل‌گیری جرایم اخلاقی فراهم می‌کنند؟مهدی‌رضا برنا، پژوهشگر فضای مجازی در گفت‌وگو با«جام‌جم» دراین‌باره می‌گوید: «شبکه اینستاگرام مبتنی بر فرهنگ غیرایرانی به‌وجودآمده و با توجه به این‌که این شبکه مبتنی بر تصویر است، از همان ابتدا، بر مبنای تبرج و خودنمایی شکل گرفت؛ موضوعی که در فرهنگ اصیل اسلامی امری قبیح شمرده می‌شد و اکثر خانواده‌های ایرانی تمایلی به آن نداشتند؛ اما ارزش‌های این شبکه مبتنی بر خودنمایی و به‌رخ‌کشیدن بود و همین موضوع سبب شد که در گذر زمان بستر خوبی برای جرایم اخلاقی در این شبکه شکل گیرد، لذا درحال‌حاضر تعجبی ندارد که ما شاهد این باشیم که بیشترین جرایم اخلاقی در اینستاگرام اتفاق بیفتد.»

شماره تماس جهت گزارش موارد مشکوک به پلیس 

بااین‌حال علی‌رغم هشدارها و انجام برخی اقدامات پیشگیرانه از سوی مسئولان، عضویت تعداد زیادی از افراد به‌ویژه نوجوانان در شبکه‌های اجتماعی به‌خصوص اینستاگرام را نمی‌توان انکار کرد. آنچه باید پذیرفت این است که در شرایط فعلی با نظارت و کنترل بر این فضا و محتوای آن دروهله اول از سوی خانواده‌ها و دروهله بعدی از سوی پلیس، تا حد زیادی می‌توان از تبعات فرهنگی و اجتماعی آن جلوگیری کرد.طبق اعلام پلیس، افراد و خانواده‌ها در صورت دیدن موارد مشکوک با شماره ۰۹۶۳۷۰ تماس بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «اخت الرضا» و «همه دختران من» در آخر هفته تلویزیون
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام؛ بستر شکل‌گیری جرایم اخلاقی
  • گیجگاه از کره‌ای‌ها جایزه گرفت
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • موسسه سماوا با چهار کتاب صوتی به نمایشگاه کتاب می آید
  • باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد
  • «اخت الرضا» راهی شبکه نمایش خانگی شد
  • یک سرباز آمریکایی در روسیه به اتهام دزدی بازداشت شد
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • چرا ناخواسته وزن اضافه می‌کنیم؟/ ۸ دلیل افزایش وزن غیرارادی